Monday, December 21, 2009

Ahad

Wah seronoknya drive pegi keje arini... xbanyak kete pun... kan best kalo hari2 pun cenggini... hopefully balik nanti pun jalan clear gak and not like last week yang terrible jam... every day sampai umah 7 something...huhu... lagipun malam ni nak pegi OU... nak beli bread maker...heheh... wink2...
Well, nak update pasal semalam sebenarnya... petang tu kan hujan perut lapor... ye la duk makan bubur je... ask hubby to buy rojak mee nearby his office but tutup la pulak so kubuatkan Puff Sosej... nyum2...then after maghrib kami ke Ikano and The Curve... survey bread maker kat Harvey Norman... mahal... lebih murah kat Jusco... then pegi Padini... Padini sale... bestnye... tapi biasela pegi dgn hubby... yg ni kecik la B, yang ni singkat... yang ni jarang... bla..bla..bla... xpelah jom kta blah...huhu... at last Rin borong baju Osh Kosh for Hafizi and Hazimi... Hakimi lak xde saiz...huhu... kalo x mesti best sume baju sama...hehe... owh ye start from today ku akan bahasakan diri ini Rin ye... no more 'aku'.... kalo ingat le...hehehe... ye la xnk Hakimi pun duk ikut...aku.. engko... hehehe
Pastu kitorang ke The Curve nk posing kat Christmas tree yang cantik2 kat sana and nk tengok snow... sampai je sana snow baru je habis n bila nak snap photo... bateri lak xcas...huhu... kena jeling dgn hubby... pandai guna je... xreti nak cas..huhu... jgn le marah sayang...B lupa laaa... ahaks... round2 jap.... then lepak kat The Teh Tarik Place... hubby and his friend mmg la suka lepak kat sini and i don't know why... then otw balik singgah uptown d'kota untuk beli torchlight n pink alarm clock for Fairuz.... pastu apa lagi ... balik titun le...hehhe

ni la puff sosej yg sempat kubuat ptg semalam


versi nyenget sikit...ahaks


hi sume... hafizi dah ready nak jenjln ni....


superbaby dah ready nak fly... up up on the way...hehe

5 comments:

azieazah said...

Comel nyer superbaby tuu.. nak pinjam barang setahun, bleh? hehehe..

Salam kenal HEZRIN @ RIN...

Hezrin Ahmad said...

nak pinjam....huhu... jgnkan sethn... sehari pun xleh...

ketam said...

kecik2 pun kena minat faizal tahe juga ke....

Hezrin Ahmad said...

hahaha... bad influence from the mother betoi....ekeke

Hezrin Ahmad said...
This comment has been removed by the author.