Wednesday, December 23, 2009

BM


Semalam nak update but tenet bengong kat umah tu... slow bangat...huhu... tp yang bestnye... bm itu sudah menjadi milikku...hehehe... sukanya... tp bila nak rasmikan ni... bz la lately xsempat nak beli brg2 nak meroti... malam ni lak hubby ada dinner... esok dah nak balik Ipoh... next week la nmpk gayanya kot...huhu

5 comments:

azieazah said...

Wahhh ada orang dah dapat bread maker baruuu.... bergaya sakan la nampaknya..

Hadiah tahun baru ni kan? okehh.... Roti Kaya Madu satuuu....!

hazila said...

Salam,
Nanti boleh tumpang makan roti kat sini ye...

Am-flora said...

wah! sonoknya kan ada asst bm! pas ni tutup ler kedai roti kat umah tu ya?

Hezrin Ahmad said...

kak azie: ni hadiah penat lelah saya bisnes kek masa raya lepas...
hazila: boleh2... tp xleh la lawan awak yg mmg dh pro...
Am-flora: mmg le sronok dpt bm baru... xpe nnt saya dah pro sya suh kedai roti tu tutup ...hehhe

LOVE2COOK said...

Wah, dah ada BM erk??? nanti buat roti jgn lupa hantar kat Love tau! hehex ;)