Saturday, December 19, 2009

Ikin Kawen


Menikah kat surau....


Talk to my hand please...


Masa ni kami baru sampai...


Aku nampak gemuk kan... pakai barut laaa... nama pun dalam pantang...


Bersama-sama cousin2


Adik beradik mama


Hazimi menunggu tetamu..


ewah berjoget lak deme kat banner tu


marhaban ya marhaban... kali ni je dpt free pasni kena bayor....


Handsome2 x...hehehe abah pengantin xyah la pakai baju sama


Tempat makan


bumbung khemah


siap ada kaunter buah


kek 3 tingkat yg juga dlm pakej


Kaunter cendol... ramai yang xmerasa sbb cepat habis... mana xnya... ada yg mkn byk x...huhu


ni la catering nya


pelamin pun dlm pakej gak


bilik pengantin... mama yang jahitkan cadar n langsir... cantik kan... anak2 dia sorang pun xde ikut mama pandai jahit...


hantaran untuk pihak lelaki...


hantaran untuk perempuan


apa aje la yg diorang buat ni..


posing kat pelamin lak


nape duk sensorg ni...


dengan mama keccil


hazimi dah start menangis sebab ramai org tegur dia...


kompang dari Tambun... mmg best... siap nyanyi lagu pengantin baru... ramai yg mintak contact no diorg... but they all mmg famous kat Ipoh dah


Ni dia pengantinnya..

No comments: