Wednesday, December 23, 2009

Majlis Perasmian


Hehe.... tadaaa..... akhirnya ku berjaya merasmikan BM ku ini.... actually... td rin nak kena renew road tax and insurans kete... kebetulan nak kena collect cheque kat ofis client.... so kuar ofis awal sikit sebab takut lak bank tutup.... dah settle sume urusan... rin pun apalg... shopping brg2 nak buat roti la.... heheh balik umah xsempat tukar baju tterus buka BM... nak bukak resepi pun xsempat... last2 amik je resepi yang kenwood bagi...maka terhasillah Basic White Bread ni.... amacam lawo x... alhamdulillah lembut... lps ni kedai roti kat kota damansara leh la tutup.... hahha

3 comments:

hazila said...

Salam,
Cantik la tu. Dah macam kat kedai bakery. Alamat rumah ada? Esok cuti boleh la tumpang makan roti......

azieazah said...

Wuaaaa jeles tahap GABAN nih... tengok orang muda2 dah pandai buat roti, buat kek, buat kuih raya, masak itu ini..
Tapi Kak AA ni.. masak nasi pun kadang2 lembik kadang2 angus..

Tahniah RIN... teruskan usaha. Btw, jimat tau kalu ada kemahiran buat sendirik nihh...

Nangis ler tokey roti depan rumah tuuu.. cian diaaaa...!

Hezrin Ahmad said...

hazila: esok nak balik kampng arr.. xpe len x leh dtg ye...hehe

kak azie: saya budak baru belajar le...