Saturday, December 19, 2009

Outing

Sepatutnya nak kuar shopping smlm kitorg dh siap dah sebenarnya...but hubby lak sakit pale... then hujan lebat lagi... kitorg kan xleh kena hujan...so xjadi... jadi harini la outingnya..... ayah lak balik keje lambat...huhu... lps maghrib baru la pegi... ingatkan nak ke Ikano n OU... oleh kerana masa suntuk we all pegi OU je.... aku beli hadiah untuk Office nya Christmas Cringle... then belikan botol susu n seluar jeans untuk Hafizi... org ramai sgt... bosan... lagipun dah dkt kul 10mlm... we all pun blah dr OU... nak mamam.... nak ke mana ye... round2 kat Tmn Tun... mulanya nk makan di Santai... but dah nk tutup.... at last we all makan kat Homst Chinese Muslim Restaurant... restoran ni ada cawangan kat Padang Kota tu... hubby makan Nasi goreng Crabmeat aku lak mkn Chinese Fried Rice and Buttered Prawn.... pergh... buttered prawn dia mmg la heaven....nyum2..... Hafizi baik je tdo.... then kitorg ingat nak ke Uptown D'Kota... seround  xde parking... last2 balik umah terus... esok lusa je la pegi... ada brg nak beli untuk Mama Kecil...
Esok maybe nak kuar lagi kot.... aku nak cari Bread Maker.... tadi dah survey kat Jusco... esok nak tgk kat Harvey Norman n Courts.... compare harga dulu ye baru beli..... pasni meroti la aku...hehe... rajin ke? Huhu


Mana ayah ni... Hafizi dah siap ni....


Ya Allah... cepatla ayahku bersiap...hehhe


Ishhh... ngantuk le pulak.....yawn... tutup mulut ye...


Balik dari shopping... penat betoi... org tukarkan baju pun xsedar.... tengok tu... barut bukan kat perut lagi... dah berkemban lak...

 
Mama....nak susu......



Dah kenyang.... tido la apa lagi.... good night....


Tadi Hafizi shopping botol susu and seluar jeans..... itu je...

2 comments:

LOVE2COOK said...

Hi Rin...cutenya ur BB!!! Rasa nak cubit puas2 tau! hehex...

Psst..tks 4 dropping by my blog ya! Love follow U, k!

Hezrin Ahmad said...

hi love... baby sume cute laa...

tks 2 u 2 4 dropping by...