Monday, January 04, 2010

Back To School



Its time back to school ye... Hakimi xstart school lagi arini... he will start on Wednesday... but still pegi nursery.... dah lama ponteng and he refuse to go.... masa settle all the payments and registration tadi dia dah start menitiskan air mata.... dia kata dia xnk school kat Little Caliphs and nak pegi Uitm dgn mama kecil....huhu... jenuh lak nak pujuk... Macam2 teknik guna pun xjalan... at last.... haaa... "Abang malam ni abang tolong mama buat kek... esok boleh bawak...ok x..." baru la dia diam... arini ada 3 biji kek nak kena buat... Aida n Diana tempah... hmm xpe mama buat satu untuk Hakimi ye... as for Hazimi lak.... of course la nangis sebab dia first time ke nursery.... lagipun dia kan akan nangis setiap kali org jln nek kete... mana nak tinggal.... huhu... actually suppose my class starts today... but nampak gayanya monteng la harini dgn esok...ekeke... hari Rabu saya datang ye lecturerku....hehe.... wink2

1 comment:

azieazah said...

Sementara anak-anak masih kecil, begitulah... bersilat menyiapkan anak-anak.. urus itu ini macam tak cukup tangan...

tapi bila masing-masing dah dewasa... rindu nak buat tu semua...