Monday, January 18, 2010

Jumaat lak


Menu dinner we all..... maggi sup.... Hakimi la nk mkn... sudahnya sume mkn maggi mlm tu...ekeke


Buat roti chocolate.... nk dijadikan cerita... tgh best2 msk roti... sekali gas lak habis.... huhu... makanya bantat lah sikit rotiku ini.....huhu.... sedih sekali.... but ada gak part yg dah msk elok n lembut...means kena cuba len x.....(pssst: kalo nk tau smpai saat ni.... gas xbeli lg.... so puasa msk la ye....hehe)


sementara tunggu roti masak Rin kemas bilik musketeers... and decided to throw Hakimi's last year nye school bag.... dia duk cium2 bag tu and nangis beriya and said he will miss that bag.... he really love that bag... even tadi pun dia kata dia sedih coz cannot keep that bag.... bag tu mmg la dah uzur sgt  and dah koyak rabak.... buat pe nak simpan lagi...huhu.... addition... semalam Hakimi tdo sensorg kat bilik dia and this morning dia dgn bangga je inform yg dia dah jadi berani and xnangis pun... and tonite pun dia nk tdo lagi sensorang.... kita tgk je la nnt.....


gambar 2 ni hubby yg amik.... dia kata.... suci je kan.... baby tdo.... macam dlm posisi sembahyang... tanpa secalit pun dosa.....huhu


No comments: