Tuesday, January 19, 2010

Kelas Coklat

Semalam yakni Ahad...  Rin pegi kellas coklat kat umah Chetam... suppose hubby hantar but xde org lak nak jaga all my Musketeers so ku drive sendiri ke Semenyih..... seawal 8.30am dah pegi sebab Rin xpenah ke sana.... takut sesat... alhamdulillah xsesat..... sampai b4 10am... ada sorang lg student UKM..Wani.. join that class.... masuk umah Chetam.... duduk...mcm pernah kulihat kakak ni...tp  dimana ya.... rupa2nya Chetam ni my office neighbour.... sabar je..... gelak besar kitorang pastu....hehe... kecik betul dunia ni kan.... bestnye dah leh buat choc sendiri.... blk umah terus diserbu...huhu


Marshmellow Choc


Marshmellow choc


Lovely Box


Cmne nk makan ni... xgamak rasanya... comel sgt.... tapi Hakimi kata... mama sayang bg abg makan.... and td tgk kat fridge dah ada kesan gigi...huwaaaaa... jgn esok bukak fridge dah hilang sudah.....


sedap...sedap....nyum2.. semalam Heni dtg dgn Dan... ku jamu air Jimi Asmara n Choc... Musketeers yg beriya... sape sebenarnya tetamu ni....huhu


Almond n Hazel Nut Choc


Orange Praline


Orange Praline dlm bekas Star....

6 comments:

blogresipi said...

Cantiknye coklat. :)

Hezrin Ahmad said...

baru2 nk belajar la ijan...heheh

azieazah said...

Wahhh best nyer... ada masa untuk belajar masak. Mesti seorang yg sangat minat, kan? teruskan usaha..

nanti anak2 dah besar skit, terus bleh buat bisnes...

Hezrin Ahmad said...

hehhe... curi2 masa la kak azie... xpe nnt saya buat bisnes... kak azie kena beli gak tau...heheh

Aida Arisya said...

woww chumilnyaaa..nk jugakkkkkkk

Hezrin Ahmad said...

boleh2... meh sini amik meh..