Wednesday, January 06, 2010

Lambat Punya Pasal

Harini we all bangun lambat... kenapa... sebab semalam tidur lewat sebab menyiapkan 5 biji kek coklat yang ditempah... semalam kul 2 lebih rasanya baru tidur... ye la mula pun lewat... sebab hubby balik lewat from work... tapi sempat jugak buat kordial "Jimi Asmara" semalam... hehe... tp xleh nak bancuh sebab ku kehabisan gula utk buat air gula... suh hubby beli... dibelinya gula castor... rugi la pulak nk buat air gula... huhu... berbalik kpd tajuk... td Rin tersedar masa tu dah 7.30am... topping xwat lg... Hubby lak nak ke Ipoh... ada meeting kat sana... kelam kabut la... sib baik semalam dah iron sume baju... if not lagi la... cepat2 letak topping.. nak snap photo xsempat.. ingat nak letak almond atas kek pun xsempat... letak choc rice je.. then terus antar Hakimi n Hazimi pg skool... kelam kabut nye pasal... i left my handphone atas katil.... plus... handphone tu off sebab smlm lupa nak charge... huwaaa... and the worst part is... cmne nak contact Aida... cmne nak bagi those cakes yg dia order...huhu... sib bek dpt talk to her dlm FB kejap...means esok kena la hantar kek ke Bukit Rahman Putra... huhu... Aida ... sorry la bekbanyak ye.... As for Diana... your cake is on the way.... ok bye... nak pegi class.... and one komplot jahat Rin and Diana is... we all nak cabut awal... lps maghrib kita... C A B U T T T...... hopefully xjem... hehe

4 comments:

hazila said...

Haittt....Nak ponteng ye!!!!

Hezrin Ahmad said...

baru ingat nak ponteng... tup2... lecturer yg ponteng dulu... penat je pegi smlm...huhu

azieazah said...

Dasat... dasat.. buat kek tuu. Suatu hari mesti nak soh RIN ni datang gathering bawak kek manyak-manyak..

Hezrin Ahmad said...

insyaallah kak azie...