Thursday, January 28, 2010

Puasa TV

Attention ladies and gentlemen.....

Dengan ini diumumkan bahawasanya kami sekeluarga akan berpuasa dari tgk TV ye mulai hari ini..... boleh ke.... pasti boleh.... nak tau nape... sebab TV kat umah kami dah meletopsss smlm.... huwaaaa... xde tv lagi.... xtau nape... tiba2 je smlm masa diorg tgk Mayang Mengurai tiba2 dia.... bzzzzztttttt... krek..krek.... powwwww.... cepat2 hubby tutup plug.... huhu... and my eldest Musketeer dgn selambanye berkata "xpe ayah... abang dah tgk dah tv ada byk jual kat Jusco... nnt kt beli ye... kita beli tv plasma yang 42"...huhu...


iklan jap... Hehe... cilok my photo kat umah Chetam...hehhe poyo je kan...ekeke

6 comments:

azieazah said...

Apa sebenarnya punca meletup tu ek? hmmm musykil nak tahu ni... sebab lum pernah lagi la tv meletup (rosak sendiri tu ada laaa)

sebagai langkah berjaga-jaga, nak juga tahu puncanya.

Hezrin Ahmad said...

dah sampai ajal dia la kak azie... tv tu saya beli murah tu RM398 for 29" hehhe... masa tu Giant baru bukak kat Ipoh... dah 5 thn....

azieazah said...

Pasni beli yg flat screen @ plasma. Puas tengok, macam dalam panggung. Kalu rabun (macam kita...?:D) dari jauh pun leh nampak jelas..

amacam? > komen hasutan setan nihhh... haahahaha

Hezrin Ahmad said...

hubby kata kita beli projector terus...huhu..

hazila said...

Tu lah, sape suruh tengok Mayang Mengurai, kan dah meletops. hehehehe... takpe beli LED Samsung yg tengah promosi kat SACC Mall tu.

Hezrin Ahmad said...

1st musketeer yg tgk... sy duk dlm bilik... terkezut.... nnt la pindah umah baru nnt... so pose tgk tv la sebulan