Saturday, January 09, 2010

SABAK @ Tmn Melati

Ni pun gambar lama gak dari hp ku ini.... time ni tgh pregnant... teringin nak makan steamboat... memula pegi kat Danau Kota but that restaurant tutup.... then ke Restoran Sabak kat Tmn Melati akhirnya... which is nearby umah Heni.... buffet per head RM 20 plus rasanya... xingat la sbb dh lama... quite ok ... tgh mkn tu siap ada OKU live band but lagu nya terlalu mendayu-dayu laaa... not our taste...hahha... but something happened that night... actually me n my hubby mmg xnmpak... cuma heni je yg nmpk.... pompuan pakai baju putih n rambut panjang masa nk turun tangga time nk blk... goose bump le minah tu but dia xinform us... then kami hantar dia blk umah... she is staying alone .... still she didnt inform us coz dia risaukan Rin takut lgpun Rin tgh sarat n xnk kitorang risaukan dia... and after that dia demam for a week... after baik demam baru dia bgtau... yg pastinya we all xkan ke sana lagi laa.....heheh Rin ni mmg la penakut...


Nak makan nasi ke kuew tiaw goreng pun leh... byk la choice


sume mende2 for steamboat


1st round....


2nd round...


mkn nasi lak n noodles...

No comments: