Friday, January 22, 2010

That Thing...



Jeng..jeng...jeng... ini la dia "That thing" yang bakal menjadi milikku....hehhe... dah call lawyer and dia ckp dah buat presentation kat land office and isnin nanti dia akan hantar kat bank so that bank can release payment to the vendor.... meaning... early February akan dapat kunci...hehhe... seronok nye... xsabar nak pindah... sebab dah xlarat tgk umah sekarang yg dah macam kapal nak belayar... penuh dgn kotak...sebijik macam kat westport...heheh... details nnt2 la Rin update ye....

** gambar tu pinjam kat Mudah...heheh

2 comments:

ketam said...

waaaa.....umah baru.....lepas ni boleh le berjemur kat luaq.....

Hezrin Ahmad said...

hahha.. jemuq ye.... nnt aku ajak ko skali..hehe