Sunday, January 10, 2010

Update


bosan tul xkemana mana hari ahad... so pagi tadi Rin buat Cucur udang super soft... kata Hakimi coz mmg lembut giler... rahsianya... masa bancuh guna air panas... insyaallah mmg la lembut di dlm crunchy di luar...



semalam Hakimi n Hazimi balik Ipoh... kebetulan hubby ada keje di Ipoh... deme ni ikut le n duk umah Tok n Ummi.... habis hati... dkt kul 12am baru sampai... so this is my dinner... cheddar cheese nugget n fries....



rajinnya abg chik jaga adik.....



apa fungsi cawan tu.... jgn ketuk kepala adik sudah...


adik dah menguap.... sebab abg chik dia berselawat..... hehe


2 comments:

azieazah said...

Betul tu. Kalu buat cucur guna air suam. Kalu panas susah gak nak gaul, tepung bergentel sbb masak dulu..

Kak Azie kalu buat cucur, suka juga tambah kentang (yg dipotong dadu - goreng sekejap pastu campur dlm adunan). Sedappppp....!

Hezrin Ahmad said...

mmg pun sedap... tp kan penyakit M melanda diriku... hehe... nak kupas kentang pun M...