Thursday, February 11, 2010

My Beloved Musketeers

Dah lama xpost gambar2 my beloved musketeers kan... so layannnn......

Sebelum ke cerita my musketeers.... Rin sempat amik gambar ni kat Bukit Lenjan... jalan sedikit jem sebab ramai yg memperlahankan kereta coz kat depan hujan..... Rin tgk ramai yg naik motor sume berenti kat tepi...nak pakai rain coat... teringat kira2 tiga thn lps.... Rin pun sama mcm diorg... kalo hujan.... basah kuyup la... dengan jatuh motor la... kena langgar la... sedih betul bila teringat masa tu... alhamdulillah sekarang dah ada 4 roda... walau xbesar mcm org lain... I am so thankful...

My 3rd Musketeers - Hafizi

Dia lagi... mmg suka posing mamat ni

Versi lebih clear

Camera phone mengong kadanag ok gambarnya kadang KO.... huhu... Hazimi, Danish, Hakimi & Daniel.... kat umah my sister in law

tgk .... Hafizi ada baju Iron Man yg mmg Abang jealous je tgk... hehhe... ni kitorang tgh nyanyi lagu... Oh Bulan...Oh bulan... sebab muka bulat mcm bulan...  haa lagu apa?...  lagu Yang Sebenarnya -Yuna ler.... hehe

Ni kitorg pg dinner kat KFC, Giant Kota Damansara... aumm.. aumm. Mama Lion nak makan nasi ayam...hahha..

Alah comelnya anak2 mama

Hakimi ni mmg fail makan pakai sudu... mesti nak pakai tgn gak

aummm... habis sepinggan + nasi tambah...huhu

No comments: