Monday, February 22, 2010

Sepetang di Putrajaya

Semalam Hubby kata masa night before... sume kena bgn awal sebab nak jalan jauh... ke mana jauh tu... rupanya nak ke Lost World Tambun.... uiks... oleh kerana mlm tu sume Musketeers xtdo lena sebab batuk.... maka aktiviti mandi manda xleh diteruskan... mama reject sepenuhnya... so xtau ke mana... then kami ke Putrajaya... kami jarang ke sana... nak tgk Masjid Tin... jumpa... cantik kan... tp xsinggah sebab ada majlis mende xtau... then mencari Alamanda... jenuh pusing xjumpa... huhu.. last2 singgah zohor kat Masjid kat tepi Souq... terus lunch kt sana.... then nak nek bot but cuaca panas sgt so xjadi.... nalik ar... otw nk balik baru nmpk signboard Alamanda... so kitorg lalu je la kat tepi ...heheh... then terus ke Kerinchi umah my sister in law... my MIL pun ada kat sana... lps dinner br blk itupun nak cepat sebab ada org nk dtg umah... xpasal2 hubby beli water purifier Coway setelah berjaya di'convinsed'kan oleh Jojoi n friend... hehhe... xpasang lagi... umah baru la baru pasang ye... bila la nak pindah ni...huhu

Abg makan kek dulu baru nak mandi...


Hazimi lak enterprem...

abg nye peace tutup muka adik laaa...

ler kat masjid pun nk bertumbuk....



ni je gambar makanan yg sempat diambil...

sume sbb si bulannnn

aiyakkkkk....

uwaaaaaaaa... org nk mkn dia nk jln2....

si bulannnn.... berjaya ditenteramkan

pose mende style gini......

Hazimi tetap dgn aktiviti sendiri....


xdpt nek bot... nek bot ni jadila... bkn xnk naik bot betul but its too hot.... len x la...

posing dgn Hafizi jap..

Hazimi skrg mmg xnk tgk camera...

Hakimi lak biase la dia...

Hazimi ttp xnk tgk camera...


GBS....shhhhrrriiinnnnkkkk....

percubaan utk menidurkan si botak yg dah bolen.... cuaca panas sgt... lps mandi xyah pakai baju....

aik.... ayah lak yg tdo.....

Seronok dia xberbaju... sambil tgk train.....


Apa aje yg xkena tu...

Hakimi pun bukak baju....

2 comments:

wani said...

Lapisan choc yg tade perasaan mint tu...saya la yg temperkan...huhu

Hezrin Ahmad said...

tq tq...hehhe