Thursday, March 04, 2010

Order lagi

Huhu... sungguh mencabar order kali ni.... nak tau nape... ingat nak wat choc ni lps kelas... but lepas kelas Rin kena jumpa agent rumah lak... nak bagi dia kunci... apa punya sengal... dah tau xpindah barang dah bagi kunci pada Rin... pastu mintak balik...huwaaa... xke menyusahkan orang...huhu... ok then pegi amik Hafizi kat umah Kak.... masa tu dia tidur lagi... so ingat kan dia akan terus tidur... but NOPE.... dia langsung xnak letak... Rin letak je nangis... dia nak mama dia peluk je... huhu... Rin dah pening jadinya... Hubby i start missing u la... huhu... Rin mmg xsuka nak pegang budak and then nk masak or buat choc... rasa cam xhygenic... sikit2 nak basuh tangan.. then pegang budak... then basuh balik buat choc... nangis berenti... eeeiiii mmg la xleh... so Rin call hubby suh kejutkan Rin takut terlajak nnt lgsg xsempat nak wat... last2 tau kul bape Rin buat... kul 4.15pagi..... huhu... sib bek la sempat... dah la couveture... jenuh nak temper... mmg dah temper Rin jadinye...alhamdulillah kul 7 pagi siap sumenye.... huhu... mintak2 la org suka...

Order dari Marlina from Casa Indah untuk dijadikan Hantaran but not sure lak for engagement or wedding... nnt petang baru jumpa dia di Shah Alam Section 3 Rin tanya ye... hope u like it


Yang ni Aida dari Pandan Indah order.. tapi dia keje kat Bukit Rahman Putra... petang ni gak amik


Yang ni lak my lecturer En Hafez order... sorry riben dah habis... jgn mare

No comments: