Tuesday, April 27, 2010

Bosan lagi

boring arrr... esok Rin ada exam account pepagi... huhu... subject yang paling Rin xsuka since school..... cmne ni nak jawab pe esok.... so layan je la 2 gambar masa Team Building @ Awana Genting early this month.... hehe... malas la nak cite... xde mood

Thursday, April 22, 2010

Bosan

Baru habis satu paper... 3 more to go... Keje byk but cam bosan lak... update blog la ckit...hhehe... skrg ni sgt2 la bosan maybe sebab dh lama sgt hubby n my 2 musketeers xde.... n tambah bosan sebab umah skrg yg besar sikit dr dulu terasa sgt kosong tanpa mereka ber3.... bilalah family kami akan bersatu semula...huhu

Si dempam mama... xtau sape yg amik gambo ni... ada lak dlm phone...

Yang ni lak Chocolate cheese cake yang sgt best.... beli kat Just Heavenly to celebrate boss nye bday ...
Mr Stanley...


Tuesday, April 13, 2010

EXAM MOOD

Ish2... dah bersawang rumahku ini... dah lama xjenguk...huhu.... bukan xde mende or story nak letak but Rin teramatlah bz.... keje byk... umah xabis2 renovation lagi... macam tongkang pecah je... bila la nak siap ni...huhu... minggu ni sibuk nak test and Rin ada 1 lg case study nk disiapkan before exam yang akan start next week... bersediakan diriku.....tidakkkkkkkkk.... oklah nak bukak buku jap.... nnt la lps exam kot baru Rin update... selain exam... ada projek mega.....hehe... mampukah?.... Insyaallah......

Thursday, April 01, 2010

Musketeers


Musketeers mama... konon posing dgn lampu tdo baru... hehe... alhamdulillah.... dah pasang lampu tdo.. deme tdo sendiri dlm bilik sendiri.... xle nyempit di bilik mama lagi

miss u all

 
tgk le umah duk sepah lagi... dapur pun duk kat hall lg... katil tu nak dispose... tp xde sapa nk bw turun... bila la renovation nak habis ni...

alamak... mama enteprem lak... sib bek kaki dicover kotak... baru blk keje laa... nk mandi...hehe