Tuesday, June 08, 2010

Bulan Sakit Mata

Bulan sakit mata???? Ohhh tidak Jun bukanlah bulan untuk sakit mata but Bulan ialah Hafizi... my family kat kampung panggil Hafizi dengan gelaran "Bulan"..... so si Bulan la yang sakit mata...pegi duk kat sepital baru la OK...huhu... owh... ni bknlah sekarang but last week... baru ada masa nak hapdet... gambo kenduri... nak tengok ke... nnt la ye... camera tertinggal kat Ipoh...huhu.... tapi kan org2 kampung ckp Bulan dah xmacam Bulan lagi... sebab bulan dah kecut... ye la noti2... lagipun few weeks ago dia cirit birit... maybe nak ringankan badan kot... kata org2 tua laaa... sebab nak jalan... kalo ikut Abg Cik dia 9 bulan dah jalan... Hafizi xtau la... kita tgk je la ye...
sian anak mama nie... penuh taik mata... itupun time dah Ok ckit

Nangis jer... sebab mata xleh bukak...

dah buang taik mata dah leh tgk mama... mata cam ceme (sepet) sikit

Yeay... dah leh mainn...

No comments: