Tuesday, June 22, 2010

Last 2 Weeks Activities

Hakimi request nk makan kuih doraemon.... so watle kuih dorayaki ni... mmg habis majoriti dia yg bedal...

dah letak filling peanut butter...

Ni kat umah mama.... teringin nak makan mee rebus.... ada lagi tulang korban... apa lagi... korbankan la...hehe

Ni pun wat kat umah mama... ptg bila ntah bgn tidur ptg terus ingat buah melaka... selongkar fridge tgk bhn2 pun ada.... apa lagi.... maka terhasillah buah melaka di Ipoh...muahha

Yang ni lak... kat Oldtown Manjalara... nak antarkan Impossible Pie yang Kak Ina order... sume deme ni xmandi lagi trp dah berjalan merata and siap bfast lagi kat situ... dah gosok gigi ke...huh... rasa nya x....

Hakimi biasela... mesti nak milo... mana de milo kat sana... chocolate je la... hazimi... wahhh minum white coffee.... habis mama punye sibedal...huhu

Roti bakar 2 set pun licin...

tukang kipas satay...

mari makan satay...

ni bukan kita wat ye... kakak ipar yg wat.... ada lebih... kita kasi bakar

leh x keje sebagai pembakar satay pasni...huhu

satay siappppp.....

sebab notti and kaco org nak bako sattay.... anda dihukum...

dihukumu masuk dalam washing machine...muahhaa

ni masa pegi jenjalan... penat la konon.... Hakimi suh beli utk dia... huhu... RM300 tu satu... xpayah

si dempam yg dah xberapa nak dempam

2 comments:

hazila said...

nampak satay, teringin nak makan satay la pulak....

Hezrin Ahmad said...

kak ila watla.... pastu ajak saya dtg tlg abiskan.....hehe