Friday, July 30, 2010

Alhamdulillah... walopun dah duk umah... ada juga rezeki dari-Nya... minggu ni bz la jugak menyiapkan order... next week order pun dah penuh... makcik dah xleh nak amik oder lagi ye... xlalu...hehe

Ni carrot cake wif cream cheese frosting ordered by Liz dari Tropicana utk bf nye punya bday arini...

Ni lak Sarah dari Vista Angkasa order


Ni pun Sarah order

ni pun Sarah gak order utk bday bf nye yg skrg ada kat PLKN...


ni pun Sarah order utk chenta hatinya..


Yang ni Yong Fatimah dari Bangi order utk majlis perkahwinan adiknya di Teluk Intan



Kalo masak pape utk orang lain... mesti la kena wat lebih utk loyal customerku... Hakimi n Hazimi


No comments: