Thursday, July 15, 2010

Chocolate Moist Cake

haaa... malam kelmarin pegi K4 Kepong beli brg2 basah nak masak...ye la kan dah jadi suri rumah sepenuh masa kena la masak sepenuh masa kan...huh... otw back dpt sms dr kak sherry... kak sherry ni kakak kepada kak shai yg penah oder kek ben10 aritu.... dia tanya leh x watkan kek utk bday hubby dia... memula dulu dia nk ode n letak edible but xjadi... tup2 sms... sedara nye pasal... lgpun bhn2 pun ada... on je la... petang semalam pegi antar kek ni kat Kak Shai je di Damansara Heights... xnk masuk KL opis Kak Sherry sebab takut jem... sekali hujan daaa... jem jugak... huhu... otw back Hakimi dah bising2 katanya lapor... sampai je umah terus ke dapur buatkan sup fishball campur fucuk n suun... and masak sotong goreng kunyit... masak nasi banyak konon nak masak nasi goreng pagi ni... sekali nasi licin daaa....

2 comments:

ejaescobart said...

uiks? dah jadi surirumah sepenuh masa?? bila masanya hang resign??

Hezrin Ahmad said...

hehe... 1 july lps aku start jadi suri rumah... malas nak keje laaa... duk umah jadi ceo and kuli lagi best