Wednesday, July 07, 2010

Rockensteiners Club BBQ Fun Day

Last wiken yakni sabtu lps... Rockensteiners Club (Faizal Tahir Fan Club) wat BBQ kat Wetlands.... the management order Spaghetti Bolognese and pre marinated chicken and cheesy wedges.... Sayang sekali Rin xdapat nak join sebab Rin terpaksa bergegas balik ke Ipoh sejurus lepas Rin hantar sumenye kat Shak.... Faizal Tahir pun ada tu...huhu..rugi2...alhamdulillah deme kata sedap... hehe

diorang request kuah dicampurkan sekali untuk menjimatkan ruang...
ni wedges yang dah digoreng but lom lagi diletakkan cheese n mayonis nye... suh diorng je letak kemudian....
Gambar ni ehsan RC.... ni la rupa ayam yang sedang dibakar... Rin lupa nak snap gambar... dah kelam kabut

Rockenstein and Rockensteiners yang hadir hari tu

No comments: