Friday, August 13, 2010

Iftar 2 merangkap Sahur 3

smlm ada kelas.. siap ada quiz lagi... so nak x nak terpaksa la Rin berbuka kat Uitm je... xbest nyer... xtau nak wat pe nk pegi bazaar mmgla malas lgpun kesian lak deme2 yang nk berbuka di ruah nak akan apa lak kan... so goreng bihun je la... pastu Rin bawa ckit SCC and Kek Lapis Cheese utk dikongsi  bersama dgn Rina n Ain... itu je my friend dlm kelas tu... yang lain2 tu bdk sem3 Rin xkenal sgt... bila balik umah Rin tgk ada byk lagi bihun... nape xmkn xsedap ke.... bkn xsedap... deme xnk mkn sbb mama xde.... berbuka dgn biskut Oreo n susu je... laaaa... siannye anak2 mama... jap2 mama mandi dulu ye nnt mama panaskan bihun mama suapkan..... sempat gak Rin tanya my first son.. Abg puasa penuh ke.... abg puasa la mama.... td ayah buat susu ribena tp xsedap mcm mama buat... hehe.... ish  cmne mama nak pegi obesi mcm ni.... as for sahur lak dah terbangun lmbt but bihun ada sikit lagi... kongsi2 je la... xcukup top up dgn roti... huhu.... Pagi ni Hakimi bgn dgn bangga je ckp... Abg rasa bdn abg ni dah kuat la mama... abg dah xlapar la pagi ni.... Abang nak puasa penuh..... Alhadulillah.... Hazimi lak.... mama Acik ce... cik nak cu... cik na mkn... cik ce... Hazimi bahasakan diri dia Acik... dia bgtau yg dia puasa xnk mkn dia nk susu je... dia puasa makan but not susu...huhu

No comments: