Friday, August 20, 2010

Iftar 9 & Sahur 10

 
 smlm sgt sakit gigi, kepala n sakit belakang sampai ku xle nak drive... tp nak kena gak deliver kek ke shah alam... sib bek en hubby ada... dia drive... risau lak xsempat nk blk berbuka... dlm skt2 duk masak gak mee goreng... amik ko... dalam kuali dah amik gambo... kek2 dah antor last2 kami berbuka umah kakak ipar kat Kota Dsara.... sebab macam xsempat nak blk umah... lgpun ingat blk nnt nak singgah pasar malam beli ayam... sekali silap hari la pulak... xpe arini pegi pasar malam kat Dsara Damai...

Sahur lak... makan GCB... xlarat sgt2 dah.... memula tepon for delivery but hp ku macam nak minta diganti je.... org sebelah sana xdgr so en hubby kenala drive ke Mcd... sib bek dekat je

 
Hubby biasa la dia mesti nak Big Mac

Hakimi makan fries dgn bubur je

air gas xmo tukar kepada coffee..... (sume gambo berkenaan mcd ku amik dr uncle google ye... dah skt2 ni xlalu nak amik gambo)

No comments: