Monday, August 30, 2010

Our Anniversary

Arini xde mood betul la nak wat pape... house chores or masak or nak reka ayat utk blog ni... serius tahap gaban kemalasan yang melanda.... arini rasa macam nak baring n tidur je... and nak tau x... even Rin lupa yang my friend order kek anniversary nya yg ke lapan... i really thought its tomorrow.... huh... kena la juga gegas ke dapur and wat kek utknya.... ni duk dlm oven laaa.... insyaallah akan siap mlm ni juga ye... dont worry ye Kia...

Semalam Rin iftar di rumah Mak Yang kat Jalan U-Thant.... photos nnt la Rin update ye sebab Rin pakai camera cousin je... arini lak rasanya nak wat simple je sebab hubby xberbuka di rumah... ada meeting yang habis lambat and dia malas nak sangkut dlm macet and he decide to break fast kat opis je... one more thing... arini adalah 7th Nikah Anniversary kami.... rasa macam baru je...hehe... hopefully kami hidup bahagia hingga ke akhir hayat serta dimurahkan rezeki dan mendapat keberkatan dunia dan akhirat...AMIN

2 comments:

Yat Maria said...

Rinn,

happy anniv dear..akak doakan berbahagia hingga ke akhir hayat..murah rezeli & gembira selalu hendaknya..amin..

Hezrin Ahmad said...

tq kak.... amin