Wednesday, August 25, 2010

Sahur 15

For our sahur Rin wat Nasi Goreng Cina dgn Calamari Ring je sebab masih buntu xtau apa nak dimasak.... baru bape hari dah bengong... agaknya macam ni la mama dulu kan duk pk apa nak masak untuk family.... skrg mama beli je sebab sibuk menjahit... ye la kang xsiap lak baju raya orang... lagipun diorang berdua je... nak masak pun rugi katanya.... rumah ni lak kalo beli rugi... satu xde yang nak makan sebab mostly bazaar food xleh nak diterima dek tekak... dua... kalo sedap lak... xcukup sure kena beli byk... ongkos nya.... kalo wat sendiri blh dpt byk...haha.. okla xleh nak sembang lelama... arini nak kena wat roti daging and kek marble utk Yus Prasarana... and ada student nak belajar wat choc....ish camne la rupanya Rin nak jadi cikgu ni...reti ke...haha.... nnt Rin snap photo ye...ekeke

2 comments:

azieazah said...

Sebenarnya, makan Nasi Goreng masa sahur memang best tau.. Kak Azie dah 3x buat dah. Taruh bahan banyak skit, so tak perlu lauk lain lagi dah...

Hezrin Ahmad said...

bdk2 ni lak xreti nk bhn bekbyk... kang susah lak nak asingkan bt deme...hehe