Tuesday, August 17, 2010

Sahur 7

Aik.... nape meja kosong.... sebab arini tuan rumah terlajak tdo laa... xbgn sahur...smlm xleh tdo...sebab apa... smlm ada sikit kevoh la kat bwh apartment Rin...

tgk la cara parking... cm nk pegi gaduh je.... memula dgr bunyi hon yg panjang.... then dgr org jerit cm marah.... then dgr lagi bising2.... Rin jenguk la kt tingkap.... nmpk 1 pak itam tgh ckp kat phone tp xjelas but kuat... slang dia pekat xfaham.... bunyi mcm marah... then nmpk kete dtg parking blkg kete dia...then diorg gegas naik.... from my house blh dgr mcm org gaduh... then hubby call guard house inform ada bunyi mcm org gaduh... xlama we all nmpk la guard round but pak itam dah xde ..... hubby dah siap2 nk turun... rin xbagi... awak jgn nk sibuk2.... suh je guard buat keje... risau lak dgr kecoh2 kat bawah... cina empunya myvii yg kena halang ketenya tu siap turun tgk kete dia ok ke x... tp muka dia mcm very careful takut gak tu kot2 pak itam2 tu dtg cepuk dia... dah la deme tu besar2.... ish bengang betul la... pak itam ni dtg negara org then buat mcm negara diorg je... mmg la xsume xok.... tp segelintir tu la yg buat kita ni xselesa.... mas kami beli umah ni mmg la xde pak itam.... majoriti cina je... but skrg mcm ramai la pulak... even my neighbour ni pun pak itam but setakat ni ok la... diorg cuma berdua je... xdela duk ramai2 and xpenah lak kwn2 lain dtg bertandang... ok berbalik pada citer td.... ntah kul bpe dgr kecoh2 lagi kat bwh... tgk diorg cam dah nak blah... then rin nmpk ada cina lelaki... cam bapak ayam je... and ada 2 pompuan nak kata ayam... cam gemuk... xtau la...hehe... then diorg blah. Hubby kata deme ni buat parti liar kot..... isk sungguh xsesuai... xmenghormati org kita... bengang betoi.... dan sebab menyibuk la dah tuan rumah xbgn sahur...huhu

dan menghalang kete yg lain....

No comments: