Thursday, September 23, 2010

Down Down Down

Arini adalah hari yg sgt2 down....down...down...down... diri ini xsihat kembali... demam tapi macam nak ok dah lps makan ubat... tapi ada satu lagi penyakit yg membuatkan diri ini xleh nak duduk or jalan dgn betul...huwaaa... salah sendiri so xleh nak kata apa tapi mmg la sakit... arini xlarat nak pose... Hakimi tgk mamanya xpose dia lagi laaa... nak masak pun xlarat so bfast arini cuma Post Cornflakes, Almond, Oats, Honey yang dicampur fresh milk and milo tabur.... for lunch lak kami ada double cheese burger kata Hakimi....layan je la...owh... sakit... camne nak drive ke kelas arini...adoooiiii

No comments: