Wednesday, September 01, 2010

Happy Anniversary Nakia & Afizal

Haa ni la rope kek wat Nakia n Fizal.... memlm buta kami ngantornya ke Dsara Damai...ekceli dekat je... ni pun Kia yg amik gambor.... ku amik kat blog dia jer... nak bgtau Nakia ni kwn rin sejak dari darjah 3.. Kami sekelas dr drjh 3 sampai la form 4 kat MGS, Ipoh.... then sama2 dpt ke TI Penang... xsama kelas but sama dorm form 4 n form5... sampai la ni kami masih lagi berhubung and anniversary kami pun dkt2 je... semoga korang berdua berbahagia hingga ke akhir hayat... weiss... adriana mintak adik...dia xde geng pompuan... tu yg dia dia demam tu....hehe

2 comments:

kirana nakia said...

huhuhu..
sweet..thank you sebab sudi buatkan kek yang sedap..
btw, thank you for the wish and prayers..
pasal adriana nak adik tu..nanti2 la..akan dipikir2kan..huhuhuhu

Hezrin Ahmad said...

hehe...