Tuesday, September 07, 2010

Iftar 27

Sgt2 la xlarat... konon nak wat biskut ala2 shortbread but dah xleh nak go laa... seriusly tired... lps raya je la... tenet masih slow huhu... berzaman nk upload gambar... smlm hubby request roti gulung lagi but last menet dia kata wat sandwich je la sbb dah lama xmkn sandwich... mamat ni mmg gemo sandwich sardin mayo tp kalo masak sardin idak lak nak makan...huhu... so layanklan je... dapur sume sudah kasi kemas... baju je nak packing seksikit lagi... mlm ni nak wat last delivery kat KL... then nk merayap jap last menet sopping... then....oooooo balik kampung...oooo balik kampung... hopefully perjalanan kami lancar... weisss kome2 jgn blk Ipoh malam ni yer... teman nak blk mike2 blk je esok yer...hehe...

Sandwich Sardin Mayo makan dgn Kentang n Onion Ring

Projek Peyek Comeii Rin and hubby... dapat dlm 4 balang beso... 1 utk mama...1 utk Mak.... 2 utk kami tp udah tgl1... bedal dek Hazimi... suh simpan raya katanya dia idak nak raye...dia nak pok je...huhu

Baru siap Choc Box yg diorder oleh Imran dari CIMB Tmn Melawati... dia ada gak order 3 SCC with extra topping tp lupa nak amik gambo....mlm kang delivery ye dik

Ole2 Raya

Ole2 Raya

Ole2 Raya

Ole2 Raya

Ole2 Raya

Ole2 Raya

Mama request Blueberry Cheese cake... blueberry topping kat Ipoh baru letak ye...

Ada lagi order yg akan disiapkan kat Ipoh so nnt Rin update ye.... Dikesempatan ini Rin and family nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin wat sume yg sudi membaca blog ni.... itu je kot sebab Rin ni mmg xreti bagi ucapan...hehe... ok jumpa lagi bye2

3 comments:

Yat Maria said...

Selamat Hari Ryaa Rinn, maaf zahir batin..


errr...akak tadak oleh2 yg cun tu ker? hehe

Semoga selamat sampai ke kampung halaman ya..

ejaescobart said...

selamat ari raya... maaflaa kalau ada salah silap... baik2 balik ipoh.. tak yah gopoh2..

Hezrin Ahmad said...

tq2... kak yatt nk yer... meh dtg beraya...hehe

eja...samalah kita