Friday, September 17, 2010

Jemputan Ke Bukak Rumah merangkap Rumah Panas

hiiii youu ollsss.... cmne sronok ke beraya.... bagi kami biasa je... sumenye ala kadar je... thn ni turn beraya di kg hubby dulu di Lambore, Boston, Paris... yg bestnye sume gambar sudah hilang sbb hubby terformat cameraku....huwaaa... oklaa... sebernarnya Rin dah blk KL on Tuesday but seisi rumah xsihat.... selesema, batuk, sakit tekak dan sakit2 badan... tu yg malas nk bukak tenet duk baring je... sampaikan ada satu malam tu kwn2 hubby dtg pun Rin xkuar sbb sgt2 xlarat... oklaa malas nak bebel bekbanyak... di kesempatan ini Rin sekelurga nak menjemput kalian semua ke teratak kami di Desa Aman Puri, KL pada 26 September 2010 dari pukul 2pm - 7pm sempena Jamuan Bukak Rumah (Open House) merangkap Rumah Panas (House Warming)... kalau2 sudi boleh call Rin ye 012-3190784 utk dptkan alamat penuh... bukan apa dgn cara ini Rin leh la budget berapa byk nak masak kan... hehe... semoga dapat mengeratkan lagi tali silaturrahim di antara kita...

3 comments:

Yat Maria said...

Selamat hari raya Rinn...wahhhh santek sedondon baju biru...suker...:)

Apakan daya akak jauh dear...bila makan2 tu ingatkan akak tawwww..hehe..

azieazah said...

RIN, area Kepong tu kan? Tkasih atas undangan, tapi takleh ler nak janji..

apapun nanti tunjuk gambar yaaa... (dan jangan delete lagi.) hehehe

Hezrin Ahmad said...

kak yatt...hehe..xpe len x kt jumpa

kak azie... yup... kalo nk dtg calling2 je ye... gambo xjanji... mcm dulu camera ke mana saya ke mana..hahaha