Wednesday, September 01, 2010

Shopping Rally & Iftar 21

Semalam sehari suntuk kami kat luar... mencari baju raya for Musketeers... selalunya awal2 lagi kami dah ke Sogo...but this year lewat sikit sebab ada masalah2 yg xdpt nk dielakkan... malas la nk citer... kang kurus pahala puasaku ini...huhu... ok berbalik citer smlm... Rin ckp dgn hubby why not kita nek tren jer.... sbb cuti2 ni mesti massive jem nye la.... hubby mula2 xnk... but i ckp alaaa nek tren la senang... lgpun leh kita bw budak 2 ni nek tren...  sian deme... duk tgk je..xpenah nek...at last he agree...and nasib baik la we all nek tren... sgt2la jem... we all parking kat Titiwangsa... then nek tren ke hentian Bandaraya... terus sampai Sogo... deme2 ni punya la seronok nek tren... tp memula Hazimi muka mcm cuak je... geraguk btoi anak2ku ni.... sampai sana lak jem dgn org yg nak shopping...wooowww... Hakimi dah membebel sebab org terlalu ramai and buat dia rasa lapar... mmg pun nak memilih pun payah... at last we all beli pants utk Hakimi n Hazimi je... then we all decide to go to The Curve jer... nek tren blk ke Titiwangsa... then we all ke The Curve and dpt bershopping dgn aman... for Iftar lak Hakimi awal2 lagi nk " McValue Buka Puasa....cuma dari RM5.95 je.." huhu... itula ayat dia... nk buka kat Curve tu Mcd nye kecik nor.... last2 kami ke Mcd Kota Dsara... then terus ke umah my sis in law utk tumpang maghrib di sana... pastu hubby kata dia nk terawih lak sebab dh lama xterawih kat sana... so we all duk sana la sampai dkt kul 11...siap makan nasi goreng telur lagi...hehe

kat escalator nk pegi nek tren
sengih je... suka nor nek tren

 
Hazimi senyap je duk dlm tren...

tgkla...jem teruk kan... sib bek kami nek tren....hehe
org belum buka... dia dah buka dulu....
sengih cmni lagi...huhu

 
si dempam yg xlalu duk diam...

 
tgk tu... purposely digigitnya sudu tu.... baik nye anak mama ni...

 
mkn lagiii...

 
hubby biasa la mesti mkn Big Mac

 
Hakimi nak ayam gorng Mcd

 
Mine...GCB... Bubur lak sume mkn...

No comments: