Wednesday, September 29, 2010

Terima Kasih

Di kesempatan ini Rin nak ucapkan ribuan terima kasih kepada saudara mara dan rakan-rakan yang sudi datang memeriahkan majlis bukak rumah merangkap panas rumah tempohari... terima kasih pada Dan sebab tlg belikan lemang...walopun sebtg mentah...huhu... Heni, Makcu, Ani, Mak Yang, Wani yang sudi membantu... I sayang u ollss.... Mak Yang sayang lebih sebab bawa Badaks...Makcu jgn marah ye... majlis bermula lewat sikit sebab hari hujan... ustaz Yusof terima kasih sebab tlg bacakan doa selamat dan talkin.... Siti and mak...nnt kita jumpa lagi... menu aritu... Rin cuma wat Mee Rebus Tulang, Bihun Goreng Singapura, Rendang Ayam wat makan dgn lemang, ada Putri Mandi, Pizza hanya utk yang dtg awal, memula Rin nak wat Chocolate Moist Cake but memandangkan ada seorang hamba Allah yang dah order 5 biji SCC dan kemudian xdpt dihubungi... so cxl ler... jamu deme SCC je.... air lak wat Air Jimi Asmara, Kopi Kampung and Ahmad Tea with Lime.... alhmadulillah lebih kurang 80 orang yang menghadirkan diri... yang sesat larat pun ada... tapi sampai juga...tapi ada gak yg xsampai2... huhu ntah kemana deme... makanan pun sume licin... alhamdulillah xde pembaziran.... so terima kasih sume.... nnt2 dtg lagi ye.... owh ye... seperti biasa... xsempat nak snap any photo sebab sgt2 bz...

2 comments:

KLina said...

sorry x dtg..mmg nak dtg tapi disebabkan hujan lebat ngan bdk2 yang kena muntah2 so tak jadi pg...

Hezrin Ahmad said...

xpe kak lina... len kali leh dtg umah olin... tepon jer ye