Thursday, October 28, 2010

Tet Lang Nyer

Chocolate Hantaran Zafirah

Cupcake hantaran Zafirah

Zura order utk bday kwnnya

bday cake yg Zura order

Zurita order plain cupcakes

and plain tart

chocolate n blueberry puff

Ema Bkt Beruntung order cupcakes - Dora

Upin Ipin

Diego and

fruit tart... utk majlis bday anak sedaranya di Slim River

Baru nk Update

ni menu bila ntah kulupa....last week laaa... Ketam masak lemak cili api dgn telur

ni pun wat last week... Kanji Ayam

Tuna danish

Chocolate Almond Danish

Nasi Goreng Tomyam.... mkn dgn homemade fish n chip n udang goreng

apa aje deme ni wat kat dapur

Hazimi baru bgn tdo rasanya

cam nak wat iklan gigi je

dan lagiiii

siap nk ke mana tu...

Monday, October 25, 2010

Cuti-Cuti Malaysia

ok... tuan rumah nak pegi cuti2 malaysia..... sambil mencari penawar air liur Hafizi yang meleleh... hehe.... kemana ye tuan rumah nak pegi.....ke sini le...sape dpt teka...cepat2 nnt dpt hadiah....

Thursday, October 21, 2010

tensen

bz akan melanda diri ini.... tp nape xleh nak upload gambar kat blog n fb ni ye...huhu... makcik tensen laaa...

Friday, October 15, 2010

At last jadi juga pagi tadi mengajar Siti dari Kota Damansara ni... actually kelas on Monday but terpaksa tunda atas sebab yg xdpt nk dielakkan... xsabar2 Siti nak belajar wat cupcake... sampai xleh nak tidur.... hehe... pasni dah leh tidur and leh eksyen dgn mama...hehe...jgn lupa practise ye utk bday Adam Selasa ni...hehe
Siti tekun buat bunga rose dari fondant

ni hasil kerjatangan Siti...hubby nye xpercaya... nk tgk Siti wat sendiri...hehe

Siti pose dgn Hakimi

Siti Fatimah dgn kapkeknya...

Thursday, October 14, 2010

Kunjungan Mr Crab

Semalam kawan masa sekolah kat TI Penang dulu datang dgn family dia... Namanya Syahrul but org panggil dia Ketam sebab dia mmg la suka sgt makan ketam...  dia duk kat Penang tapi dia ada keje kat sini...mmg dia dah bgtau nak datang since ahad lagi... katanya nak mai hari rabu... paling awal kul 2pm but b4 5pm.... tup2 kul 1pm dah terjengoi kat dpn pintu... oii mak makcik xmasak lagi... tp dah siap potong2 ler sumenye... tunggu nak masak je... katanya nak wat surprise... surprise ye... amik ko apa pun xmasak lagi...dah kena tunggu...gegege

dan rin masak le chilli crab utk santapan

then wat dori bakar

dan kerabu bilis

dessert lak wat puding kek... tp sebab xsempat sejuk betul... rin bg diorg bawak blk makan dlm kete je...

sorry le kalo layanan kurang memuaskan ye.... jgn lak serik nk mai lagi....huhu...

Tuesday, October 12, 2010

Lagi Entry Tertunggak

Macaroni ni ntah bila wat nye... rin pun dah lupa...

CIMB kat Kl Tower nun order 13 SCC... tp Rin konon2 baik hati bagi deme 14SCC...utk jamuan raya

Eila Seri Astana order kek bday utk anaknya...yg ni utk mkn dgn kawan2 Natasya

yang ni lak versi makan2 utk cikgu....

Monday, October 11, 2010

Entry tertunggak

Kak Nurin Kota Dsara order 6 SCC

Zainal Selayang order 4SCC

Siti Zahida order 70pcs fruit tart

Fruit tart

Faten Kota Kemuning order 10SCC utk open house

Liz Tropicana order 12pcs Cupcake w Strawberry

Rina order 35pcs Lollichoc utk bday anaknya

sebhgian dpd lollichoc

Rin dari Ipoh order 2SCC

Rina order cupcake utk bday anaknya

** Ada lg gambar yg lom upload.... tenet lems sgt2... nnt rin update lg... rin gak nak mintak maaf sbb ada fews orders yg xdpt wat...yg terpaksa rin tolak memandang kesihatan rin yg xberapa nak dikategorikan OK lagi... buat masa ni rin nak rehat betul2 before mula ke dapur semula...huhu