Wednesday, October 06, 2010

Huhuhu

ishhhh bengang nye...xtau nape xleh nak upload photos kat blog n fb...adooiii... tensen makcik jap... ekceli rin baru je balik dari kg malam tadi... seronok nye duk kat kampung kan macam xnk balik je... last week agak bz buat rin.. 2 mlm xtdo menyiapkan order... bila balik ipoh aritu jem gle lak...huhu... sakit montot duk dlm kete... then bgn keesokan arinya lak rin sgt2 sakit kepala, sakit gigi, sakit belakang siap muntah2 lagi... kesian mama yg kena handle all the musketeers....padahal mama pun sibuk kat surau yg kebetulan ada wat jamuan raya... rin konon nk pegi pun xjadik... sebab sgt2la xlarat... nk bgn pun rasa semacam jer.... hari isnin lak sibuk kat Tabung Haji.... nak daftar haji ke... owh lom lagi... duit xcukup lagi.... insyaallah hujung thn ni cukup ler.... pegi masukkan duit raya deme2 ni kat sana... then bukak gak akaun si dempam... but bila blk je umah rin kiok sekali lg.... sakit kepala balik....hhuhu... hubby blk jumpa mak pun i xikut sbb sgt2 xlarat.... selasa lak ke SSM utk daftar syarikat....hehe..dh ada sykt...hahaha...gelak gulen2... hubby ler suh daftarkan... then pegi bank bukak akaun gak... hubby mmg ler sgt2 suh rin serius dlm bidang masak memasak ni... rin ikut n sign je yg lain sume dia buat...dari amik form, isi form, q kat counter, jumpa officer...sume le... rin duk je...hehe... ekceli co tu hubby ada gak wat supply brg2 construction n mende2 berkaitan construction seksikit dah dia line itu... itu sume kira side income ler... hubby gak dah belikan pengukus yg sgt besar utk rin.... this time leh kukus 6 kek sekali gus... b4 this 2 je... jenuh nk tunggu... so... starting from tonite smpai la next week.... i will be very bz... byk projek ni.... jgn jatuh sakit lagi dah...hhuhu

6 comments:

azieazah said...

Tahniah..!

Dah agak dah, RIN mesti akan maju setapak lagi. Bila ada syarikat sendiri, leh ada jenama sendiri. Nanti kuarkan produk mesti bertambah yakin sebab ada brand sendiri.

All the Best. Tapi kesihatan kena jaga.

Hezrin Ahmad said...

hehe..tq kak azie... insyaallah

Hezrin Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Hezrin Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
ejaescobart said...

congrats!! bangga dengaq cita hang.. ceh! tetiba aku plak yang bangga...
moga terus maju.. macam kak Azie kata.. jaga kesihatan sama naa...

kirana nakia said...

cayalahhhhhhhhh