Thursday, October 14, 2010

Kunjungan Mr Crab

Semalam kawan masa sekolah kat TI Penang dulu datang dgn family dia... Namanya Syahrul but org panggil dia Ketam sebab dia mmg la suka sgt makan ketam...  dia duk kat Penang tapi dia ada keje kat sini...mmg dia dah bgtau nak datang since ahad lagi... katanya nak mai hari rabu... paling awal kul 2pm but b4 5pm.... tup2 kul 1pm dah terjengoi kat dpn pintu... oii mak makcik xmasak lagi... tp dah siap potong2 ler sumenye... tunggu nak masak je... katanya nak wat surprise... surprise ye... amik ko apa pun xmasak lagi...dah kena tunggu...gegege

dan rin masak le chilli crab utk santapan

then wat dori bakar

dan kerabu bilis

dessert lak wat puding kek... tp sebab xsempat sejuk betul... rin bg diorg bawak blk makan dlm kete je...

sorry le kalo layanan kurang memuaskan ye.... jgn lak serik nk mai lagi....huhu...

4 comments:

ejaescobart said...

hezrin.. nanti aku turun kl nak p umah ko laa.. leh dapat SCC tapau tak?? ngeh ngeh ngeh...

Hezrin Ahmad said...

kalo bgtau awal2 insyaallah...dtg le..

syahrul rizal said...

memamng sedap masakan hang tu walau pun simple......jgn lupa menurun resepi pada yg berkenaan

Hezrin Ahmad said...

hehe...tq mr crab