Tuesday, November 02, 2010

Cake Day Kidsa Parade

Last Sunday ada event kat Sri Pentas... Cake Day and Kids Parade... memula rin je nk pegi sorg... siap masak nasi lemak kat mereka2 yg tgl... at last hubby kata dia nak ikut and sume la berangkat ke sana... huhu... sudahnya....

budak baik... berebut nk nek kete... dah jatuh... rabak la jugak lututnya...

ramai gak org... tu bdk yg juara timbang bola...apa ntah namanye

Mia pun ada... comei betoi dia ni... tp xduk diam...

okla ni antara gambar yg Rin amik kat sana... ni diorg still mendeco.. xsiap lagi.... tapi sikit jer sebab bateri lak abis...aduhhh





Rin target ni menang













Mei mei pun ada


Hazimi nak salam dgn Upin



apa ek nama mamat ni... dah Hakimi perasan muka deme sama...adoooiii

dgn Mask Rider apa ntah

dan sememangnya ni yg dpt 1st place

2nd place

ni lak 3rd place

tp sebenarnya kami xtunggu sampai habis pun sebab Hafizi merengek nak tdo...ekceli dia mmg dh tdo pun... so kami pun balik... then penyewa kat Rawang lak call kata ada tiles pecah kat dapur... nak kena pi tgk le pulak... ok blk dulu... makan2 mandi... terus ke Rawang... tp kami ke umah cousin Rin dulu... at last hubby je sorg ke rumah sewa tu...hehe...

No comments: