Monday, November 15, 2010

Exam dah habiss

yeeehhhhaaaa..... exam dah pun tamat smlm... hopefully lps la x ni.... tp xsure gak sbb lps raya aritu rin xdtg2 kelas pun...huhu... ada je problem nye bila nak pegi kelas... tp xpela tawakal je la... habis je exam terus blk umah.... lps zohor je kami ke Mydin USJ utk beli groceries... nape la jauh sgt ke sana... ntahla hubby suka ke sana... murah katanya lgpun tu kedai org Islam katanya... sampai je sana terus lunch dulu sebab masing2 udah lapor... tp hubby kata dia kenyang... ye la dia dah bedal nasi goreng..yg lain cuma mkn roti jer... me makan kueyteaw kungfu... hakimi mkn kueyteaw sup... hazimi n hafizi makan nasi n sup fishball... then hubby kt dia lapo lak tgk kitorg mkn and dia pun order nasi dgn portugese grilled stingray.... "ehhh... bkn u xmkn ikan pari ke" "mmg xmkn.." "abistu order watpe..." "ntah tgk cm best i order la...".....ler cmni pun blh ke... n yg pasti... licin dimknnya...hehe...sedap yer... then solat asar... baru le sopping... habis soping dah maghrib... ya allah punya la ramai org...siap kena beratur kt luar lagi... dah settle sume kami pun blk... hujan le pulak.... then hubby ckp.. "terus blk kan.. xde kemana dah... perut pun dh kenyang..""huhu... hujan2 ni wat i lapor ler... kt mkn roti canai nk..." "asyik mkn luar jer... u msk la" "hari ni hari ahad maa... mama cuti masak...hehe"(pdhal hari2 lain pun selalu je monteng...) so ke SUbaidah KD le.... xtau la nape... rin bkn penggemar mknan mamak ni... tp Subaidah ni leh la nak terima... so kalo rasa nk ngeteh ke sini la kami... kalo kat Ipoh lak..mesti la ke Restoran kat gunung rapat yang pemes dgn capati sardin...hehe... isk dah lama xkesana...
oleh sebab punya la byk bekalan... dah sendat lemari n fridge tu... last week xreti nk msak pe sbb xde stok makanan.... skrg ni xtau nk masak pe sebab byk sgt makanan...huhu... apa nk masak ni weiiii

No comments: