Wednesday, November 24, 2010

Fafau punye psl

Pepagi udah bgn menyiapkan Chocolate Banana Muffin yang diorder oleh Rockensteiners (Faizal Tahir Fans Club). Sedap nye bau umah ni pepagi buta... Oleh kerana nak dihantar ke 8Unit & Monkeybone... Mr Hubby dengan rela hati nak antor... katanya nak jumpa Farah Fauzana... siap nak pakai baju lawo2.... FYI... my hubby ni mmg la suka nor kat Fafau n Nurul Syuhada... siap suh Rin pinangkan deme ni wat bini... Rin kata ok boleh but make sure deme ni terima kang buat malu je pegi meminang tapi ditolak...huhu.... sekali kalo deme terima...mati aku...hehe... tapi rin selalu kabor kat hubby... u xmampu la nak jadikan deme ni bini u sebab bedak deme ni pun u dah xmampu nak belikan.... inikan pulak yang lain2....hehe... sendiri mau ingat...  tapi tadi pagi rin dengor radio... Fafau xde on air laaa... arini 2 botak daaa... Kieran n FBI.... terus dia pakai tshirt biasa jer...sedih le tu...gegege

30pcs Chocolate Banana Muffin

Udah siap bubuh reben

konsep rock star...kunun

ni lak cina hardware order... lupa lak tanya hubby apa nama dia..huhu

No comments: