Tuesday, November 23, 2010

Meronda KLCC

smlm sgt bosan.... hubby pegi keje and i still sakit gigi... idak ke dia nak bawak mininya ni ke dentist...huhu... sabor je... smlm masak bihun goreng tomyam jer... idak amik gambo pun sebab xde mood... lps maghrib si ayah harus bw mama pg jln2 sbb si mama udah bosan tahap gaban...kalo xkuar gak akan membawa kesan negatif esok.... mama n ayah nak pg curve jer... mama mcm nak makan meatball ikea jer... tp hakimi sibuk nk ke KLCC gak... pegi je la... xde soping pape pun.... saje jln2... tgk itu ... tgk ini... konon mama nak belanja makan kat CHillies but tutup lak.... dan dan je kan i nk belanja... pdhal nmpk dia tutup baru ngaku...hahaha... deme tutup sebab ada annual dinner... sbb chillies udah tutup idak le lalu nak makan mende lain....hehehe... masa kitorg pegi ni en hubby idak ada mood... entah apa hangin jer satu badan.... dia xtau i nye hangin... so kitorg watrt dek jer org hangin itewww.... masa masuk kete nak balik... bukak radio... Hotfm tgh zon BENGANGGGGG.... Hakimi kata dia nak tepon hotfm sbb dia tgh benganggggg dgn ayah... idak nak bawak dia makan... dia dah lapo..... huhu... oleh sbb td kami wat dek kat org yg tgh hangin tu... skrg dia balas blk daaa... dia lak wat dek kat kami.... sampai dh nk smpai umah... Hakimi ckp... "Ayahhhh Hakimi lapo.... idak ke nk bw kami mkn...." hehe... so sudahnya makan dkt2 KIP je la...hehe... layannnn

Eceh Hakimi posing maut

Hafizi udah letih berjln

pantang jumpa...mesti nak nek

bergayut laks

nak kat mama lakk

nak gak amik gambo si Hakimi ni

lagiiii....

kat kedai mkn

ler dia lagiii

udah tdo..... letih jln

ish posing apa cenggitu

abg nk gak amik gambo mama

haa ni lak bfast kami pagi td... chocolate puff

No comments: