Thursday, November 11, 2010

Xtau nak letak tajuk apa

hmmm... apa nak story yer.... oh harini result UPSR kuar kan... anak sedara hubby Najihah je rasanya yg amik UPSR thn ni... xtahu la apa resultnye.... arini xde pape xtvt... pepagi anto Hakimi fardhu ain... then my sis dtg umah... mengulor la tu.... hehe... pagi ni masak roti telur je... tgh hari lak kari telur, sambal sotong n cendawan goreng...maka sekianla makhluk yg ada dlm fridge... esok xtau la nk masak pe... ish exam ahad ni... buku xtau pi mana... inikan nk baca buku... ishhh nape la malas sgt ni.... ahad ni juga my youngest sis ada exam gak kat Uitm Seri Iskandar laaa... then terus nek bas ke KL.... ye la nak balik umah xde sape... Mama bgtau yg ahad ni mereka akan ke Arafah utk wukuf... tiba2 je sebak semlm rasa teringin sgt nak ke sana... ya allah... jemputlah aku ke sana.... next week dah nak raya... huhu... kami nak raya ke mana... my MIL pun xtau raya mana... kalo MIL still kat Melaka... ke sana la kami agaknya... huhu... sedihnya kan bila parents xde... sib bek pegi kejap je... kalo betul2 dah xde...owh tidakkkk... belum lagi bersedia utk menerimanya..... Ya allah panjangkanlah umur mama dan abah... masih belum berbalas jasa mereka padaku....amin...

** Mama, abah... Yong rindu sgt pada mama dan abah... :(

No comments: