Wednesday, December 29, 2010

Gelagat...

sangat2 penat rasanya... last week menyiapkan order2 org nk bertunang la... nk sambut bday laa.. mkn2 lagi... ada wat roti... tp xsempat nk snap photo.. udah lupa... then my parents are here.. nak bawa jenjln lagi... on Christmas kami ke Melaka lak ada kenduri kat Durian Tunggal.... sopping kat MITC...then pegi umah baru adik Ipar lak kat Bukit Katil... then singgah kat r&r dengkil for dinner... eh sedap le mkn kat situ....hehe...then baru la blik...sampai umah dah 11.30mlm..sangat la penat...  pepagi esoknye bgn awal menyiapkan order lagi... then ke Ikea lagi... then lps zuhur baru la my parents ke umah my sis kat Batu Caves lak... baru la sempat mengemas and do some house chores.... Isnin lak ada kelas roti dgn my aunties.... semlm lak menyiapkan order lagi... then pegi hantar lagi sebab hubby xleh nak hantar... pegi amik road tax kete lagi... then singgah ke umah my sis... lepak sana sampai ptg.... nak blk Hafizi lak tdo... tunggu... then udah hujan lebat... last2 we all tdo sana... sebab hujan xreda2... sib bek info kat hubby and dia pun xkisah... pepagi my parents dah pun blk Ipoh... kami pun gerak la balik ke Aman Puri... sampai umah mengemas lagi... mama baru je call... ckp deme udah sampai Ipoh... and bgtau yg my sis dah dapat keje...alhamdulillah... this time keje lek lok... jgn menmain lagi ye... okla layan gambar dulu ye... nak masak lunch...
ni masa pegi servis kete kat Wangsa Maju... habis biskut Sayur kat sana dikerjakan Hakimi..

Hazimi minum Milo jer

Hafizi pun makan biskut sayur

meja mekap dah jadi lif deme

cak...

idak nak tdo2... hari udah mlm...

baru potong rambut depan...

main buai kat taman

Hafizi xnk naik buai...

terus lari... ke mana yer....

nak terjun pool...adoooiii

xdpt mandi... main air je cukup

tengok jer air...

suka dia main air...

nek lif lak

mata dah layu idak juga tdo2

sngih2

Hazimi time org dah nak blk baru sibuk nak makan... kelako tgk dia masa ni... mata dah layu sangat nak tdo.. tapi nk makan juga... kitorg riso tercepuk dia atas nasi tu...

Abah n Hakimi udah bosan tunggu Hazimi makan

Hafizi singgah dah bogel...

kalo tanya...Cik ni budak baik ke budak notti... dia jawab dgn kuat... NOtttiiiiiii...huhu

eleh comeinya anak mama ni tdo

xsedo diri

Aliff n Hazimi...

No comments: