Wednesday, December 01, 2010

Sg Wang Plaza

Last Sunday we all ke Sg Wang Plaza.... nape org suka pegi sana yer.... me n hubby sgt2 xsuka ke sana... rasanya sejak kawen both of us xpernah ke sana... ahad lps sbb nk jumpa my sis n amik brg kat sana yg menyebabkan we all ke sana... for me n hubby tpt tu sgt2 sesak... plus... ceiling dia rendah n membuatkan kitorg rasa macam sesak nafas dibuatnya... punya bertahun xjejak kaki we all nyaris2 sesat... jenuh tawaf idak juga jumpa Parkson...adoii.... pasni xtau la thn bila lak lagi nak jejak kaki ke sini lagi... actually bukan Sg Wang je... I xpenah lagi jejak kaki ke Pavvy... BTS.... BTS once i pegi tgk wayang je itupun tayangan amal yg my exboss belanja... pegi tgk movie and then terus blk... so I xtau apa yg ada kat sana... xtau la bila nak ke sana... sbbnya that area are too crowded... dgn all the musketeers lari sana sini... I xrasa mcm selamat... huhu

No comments: