Monday, January 03, 2011

Hakimi Tadika 6 years

Thank you to all the comments pasal previous entry... Rin dah pun berjaya solvekan... Rin upload dulu kat photobucket then copy dianya url and paste kat blog... settle... okla... skrg ni kita cite pasal Hakimi yang mula sekolah semula... my fault... masa last year dia tadika sekerat jalan... skrg dah anak mama lupa semula apa yang dia dah belajar dulu... skrg ni wat permulaan dia kena repeat balik kelas 5years sebab nak bagi dia ingat semula... after few months kalo dia boleh catch up then baru masuk kelas 6 years...hopefully u can do it my dear... owh ye.. Hakimi skrg xsekolah Little Caliphs lagi... Hakimi skrg kat Tadika Sri Comel Manja... katanya lagi best sekolah baru...

ready to go

beratur b4 recite doas

the giant... huhu

kena duk blkg

alamak dah ada gf ke... Aleesa... petah mulut dia bersembang dgn future mother in law dia....muahaha

Hakimi belum kenal kawan

start main

seronoknya...

apa ntah cikgu Fiza tanya...lupa lak

mewarna sementara cikgu Shima bagi buku2 pada parents

2 comments:

azieazah said...

Wahhh HAKIMI sungguh tinggi yaaaa...

Boleh lah jadi Ketua Kelas nanti. Ada gaya pemimpin. :)

Sekolah pandai-pandai yer KIMI.

Hezrin Ahmad said...

mmg pun... org tgk dia macam drjah 2... kalo bgtau djh 4 pun org percaya...huhu... tq aunty