Friday, August 26, 2011

Cik Kiah oiiii... & Selamat Hari Raya

memula dia duk kat showroom.....

pas tu kan... kita bagi la kertas kat wakil tokei kedai... then kembar dia masuk dlm bag... pastu kan... kembar cik kiah pun ikut kita balik opis... cik kiah duk dlm diam2 yer..... 

balik opis tgk2 ada lagi hamper..... wahhhh sukanyer.... senyum smpai tinge....

Oleh itu rasanya cukup le setakat ni entry b4 raya.... malam ni nak pergi memburu kasut musketeers n some inner things.... then berperang kat dapur wat kek..... esok dh leh anto kek... pas anto kek.... kita boleh la balik kampung.....o o o balik kampung o o o balik kampung... hati girang.... so Rin menyusun sepuluh jari tanda mohon kemaafan sekiranya apa yg Rin perkatakan ada menyinggung mana2 pihak secara sengaja atau sebaliknya..... Selamat Berhari Raya & Maaf Zahir Batin

eh nak nyelit jap... yeehaa... boss kasik duit raya... i lap u laa boss....

Siang Malam Termimpi Mimpi

Semalam ku terpandang mende ni... dekat je sebenarnye dgn Rin tp leh xperasan... haishhhh.... semalam berjumpa udah xkeruan dibuatnye... adus... Cik Kiah Jin (bkn nama sebenar)... kenapa lah ko lawo sgt... udah tdo pun termimpi2.... ni tgh berfikiran waras sebab smlm dh ckp byk mengayakan tokeh kedai.... so byk le kertas2 biru, hijau, merah kuar dr poket..... xkan nk kayakan mereka lagi... tapikan Cik Kiah sgt lawo.... adakah tahap kewarasan ini akan bertahan atau sebaliknya.... kejap2 waras... kejap2 mcm dah xberapa nak waras... oh Cik Kiah knape ko sgt seksi... daku tergoda....huwaaaa
ni bukan rope sebenar Cik Kiah Jin.... sib bek xjumpa gambo sebenar... kalo x mesti udah jadi xwaras n terus turun ke Taman... ..dushhhh

cik kiah oh cik kiah....

Hasil berjaga semalam

15 biji SCC Hafizah nyer

yang ni Zainal punyer

ni Kak Ros punyer

ni lak Sifu punyer....

ni lak akak JKR punyer

Sehari Suntuk di Taman

Sehari suntuk kat Taman aka Gardens...ahaha... yela pagi koje... then iftar dgn xopis mate... sambung lagi sopping... sampai tutup Taman baru kitorg balik.... huhu... then balik menyinggah lak Maple kat KD nun... mana lagi... Subaidah ler... kul 12 lebih baru blk...then terkulat2 wat kek... huwaaaa

me n Syaja kat Alexis

haaa ni le Alexis Burger... my portion... jenuh nak menghabiskannya... beso... 

syaja n Liz

mommy 2b.....

sibuk upload photo le tu...

Liz n Michael... very loving...

enteprem jap... tgk kentang grg tu.. jenuh nak mkn... abes berterabur sini sana...cm bekbudak...ahaha

haaa... musketeers udah sampe... xduk diam

deme heran apa fungsi bola2 tu.... ahaha.... itu le deko bersama eric.....

ni lagi kecoh... abis sume tempat dia lari...huhu

Thursday, August 25, 2011

Kasut Baru aka Kasut Raya

hahaha... dah gaji... udah le membeli dan membelah.... yg sebenornya nk beli yg lain... udah abes... then yg lain.... pesen..... xde saiz... sudahnya.... beli lain... ish ... giler... sethn ada kot Rin xbeli kasut.... ni kasut mau pakai terus sebab arini nk gather2 dgn exJHJ staff... kena la pakai kan... xkan nak pakai selipar jamban tu... rope kasut itu idak le sebijik cenggini... tapi lebih kurang ler ropenye.... wane dia pun lain bangat... ahaha... pinjam jap kasut en google... ehehe... okla... japgi nak turun... sambung sopping....

Xtvt semalam

huhu... my kebaya koyak masa menggosok... sadisnyer...

xhabes sedih baju koyak.... masuk bilik tgk cmni... huwaaa... sape lg ni mesti le Hafizi... udah mama tensen... xjadik masak... so kita mkn luor yer....huhu

tgk tu... buktinye bdk main bedak... walopun dah buang still ada kesan...

penat je muka... mcm le pose

ni lak mamat perasan ensem

ahh sudah di buatnya mcm flag pole lak... nak nek turun blind tu...hishhh

mkn mcchicken...

abg pun...

xposing dah... mkn nyer psl

ni mama punyer... big Mc

haa.... ni newspaper spesel edition... mlm jer ye... percuma2... amik ler.... haha

Bangun lewat

Semalam balik lewat mengantor order for Ieba... siap leh makan lagi kat Seri Buloh, Mutiara Damansara... balik dah dkt kul 12... Musketeers 3 3 pun dah tdo... yela slalu deme kul 8.30 dah tdo bln pose ni... tup2 kena stay up... sian anak mama... Hafizi mengada setiap sejam setengah jaga.. nak susu... pastu nak suh tukar  diapers... mana xnya... udah jadi cenggini haa..... huhu

mengubah posisi diapers... sah2la bila urine abis satu umah... huwaaa

udah mamanya bgn lmbt... dah le nak masak kek... seb bek sempat...  yg ni Pakcikku Azam nye... mlm kang amik

ni lak Kamal Desa Aman nye... udah anto pepagi buta td... sementara nunggu kek masak.... wat ni for sahur

Nasi Goreng Udang Kunyit.... xyah resepi la ek... senang je...  sume pasti tau...

bila udah lewat... baru perasan... Rin pegi opis pakai selipar jamban....huwaaaa... sib bek ada kasut spare kat opis.... huhu

Wednesday, August 24, 2011

Hamper

1st hamper yg dapat arini

dan lagi... hehe... mcm nak bg org saket je... raye dpt buah n munge... kekah sesame

wangi munge

haaa ni dpt bag je... isi xde...

**ajenye gile tuan umah ni...  bila xde update lama nor hilang... ni dah gila meroyan duk update sesaje...ahaha