Friday, August 26, 2011

Cik Kiah oiiii... & Selamat Hari Raya

memula dia duk kat showroom.....

pas tu kan... kita bagi la kertas kat wakil tokei kedai... then kembar dia masuk dlm bag... pastu kan... kembar cik kiah pun ikut kita balik opis... cik kiah duk dlm diam2 yer..... 

balik opis tgk2 ada lagi hamper..... wahhhh sukanyer.... senyum smpai tinge....

Oleh itu rasanya cukup le setakat ni entry b4 raya.... malam ni nak pergi memburu kasut musketeers n some inner things.... then berperang kat dapur wat kek..... esok dh leh anto kek... pas anto kek.... kita boleh la balik kampung.....o o o balik kampung o o o balik kampung... hati girang.... so Rin menyusun sepuluh jari tanda mohon kemaafan sekiranya apa yg Rin perkatakan ada menyinggung mana2 pihak secara sengaja atau sebaliknya..... Selamat Berhari Raya & Maaf Zahir Batin

eh nak nyelit jap... yeehaa... boss kasik duit raya... i lap u laa boss....

No comments: