Wednesday, August 17, 2011

Hasil Tangkapan...

semlm hubby wat perangai blk... huhu... dah kul 4.30pm dia masih kat Tapah.....tensen mak... so amik kesempatan jenjln kat MV.... tgk itu... tgk ini.... mcm nk beli Takoyaki... tapi cm malas lak... last2 Rin rembat je kuih kegemaran ramai kat umah tu... apa lagi kalo bkn "KOI RIPAP"..... this time cuba Homi.... beso gak... tapi ni karipap pusen... 1 je RM2.50 ish cekik darah btoi... huhu... nak beli 1 kang kot sedap xcukup lak... so beli la 4 ketoi... huhu... melayang duit mak 10 hengget... leh beli 10 karipap comel... xpela... cuba je maaa... tapikan... nak bgtau... itu koi ripap kan idak le dapat sambutan... deme idak suka... Rin pun xbpe gak... tu ha ada terbongkang dlm esbok lg seketoi.... balik kang panaskan blk...huhu..
Balik citer smlm....Rin sampai Kepong Sentral pun dah dkt kul 7 cenggitu... hubby kata kita buka kat kedai O'din je... okeh... cam pelik jap.... hubby ni time iftar mmg xmkn byk... kat O'din tu prepare buffet je kot... 
Owh ropenye... dia order air jer... makan koi ripap udah ktnya...Hazimi makan roti canai... Hakimi biasa la dgn nasi ayam dia... i nak makan apa... last2 order satay jer la...  cm malas lak nk mkn buffet tu... sebab nnt mesti en hubby nak balik cepat nyer... 

ni le ropenye....

tgh bako...

\
satay... Rin order 7 cucuk jer.... ayam... yg lain sume tak nak... last2 deme tgk menarik... hubby mkn 2... Hafizi mkn 2.... xleh jadi... Rin mkn cpt2 2... Hakimi mkn 1.... itu pun bebel xtglkan utk dia...huhu... ku ingat leh mkn satay yg sedap ini sensorg...huhu...

ni tangkapan kami hari apa ek udah lupa... kelmarin gamaknya... xpun kemarin dulu...ahaha... sume xbest... Hakimi mkn Yong Tau fu... Karipap beso tp bkn karipap comel.... xsedap...idak habis pun... murtabak pun xsedap... mee rebus... pun kureng.... huhu... sume ni kat Damansara Damai.... huh... len x kalo ke sana harus beli laksa n murtabak pak din jer....

**Gambo 3 teratas tu kita amik kat google ye... idak amik gambo pun...
** Nak makan satay best xyah pegi Kajang dah... pegi je Satay Klasik kat Restoran O'din, Taman Ehsan. Kepong.... mmg power....

No comments: