Tuesday, August 09, 2011

Jatuh...

Rin nak citer sket psl kejadian yg terjadi pagi tadi kat stesyen komuter Kepong Sentral... Sebelum tu Rin adalah wat survey sket berdasarkan pemikiran logik kepala hotak I ni la kan... kalo tren smpai tepat pada waktunya n xde tren yg dibatalkan... insyaallah... xde la sesak sgt dgn orang... xkira la time blk keje ke n pegi keje ke.. bila xsesak... sume penumpang sgtla berhemah... bagi org kuar dulu baru diorg masuk... tp sebaliknya jika diorg nmpk tren tu sedia penuh... diorg terus bertukarrr... jadi hyper... acara tolak menolak pun bermula... huhu..

Nak dijadikan cerita... pagi tadi... sorang amoi cina yg sgt la petite terjatuh... korang tau x katne dia jatuh... dia jatuh kat landasan... cmne leh jatuh Rin xtau... yg pasti dia kena tolak n dia jatuh kat lubang antara platform n tren komuter tu... haa cm kat gambar ni...

cuba bayangkan kalo kita yg jatuh... cmne.... kelam kabut la kami2 yg ada ni tarik amoi tu ke atas... risau la kalo2 tren tu moving sbb selalu gak tren tu move even penumpang lom habis masuk...huhu... sib baik la amoi tu xde pape... bila dah settle sume barulah staff ktm sibuk2 nak tlg... huhu... dah lambat la bro... so KTMB... jgnla selalu batalkan tren... susahla kitorg...huhu

No comments: