Monday, August 08, 2011

Kembali Aktif??

Salam...

Ish dah bersawang rumah Rin ni.... dah lama xmenjengah... lately Rin sgt bz n sgt malas nak berblogging... jauh di sudut hati ini nak kembali aktif namun mcm xde idea nk citer psl pe... just for update Rin dah kembali bekerja... Rin dah habis study... so skrg ni lega la sikit...
cuma skrg ni xdrive pg opis... nek komuter... wahhh sgt2 menguji kesabaran kan... tambah2 bln pose ni... mmg pas maghrib je flat... dah xleh wat kawan... xtvt main masak2 pun dh xde... blk je terus ke PARAM... dah la rin ni mmg payah nk membeli juadah berbuka... hari2 komen... tp nk wat cmne... redho je la...
Insyaallah Rin jenguk lagi ye... bye for now...

3 comments:

ejaescobart said...

welkam beck...

lama tak singgah sini dah pun.. takut terperangkap dalam sawang.. hahahhahah

Hezrin Ahmad said...

hahaha... aku duk baca blog org je eja oii

ejaescobart said...

Kalau dah mula ter-stop memang payah sket nak start.. Kena buh WD40 baru ok kot... Hehehe