Tuesday, August 16, 2011

Terkandas.....

Apa yang terkandas.... haa ni nak citer... smlm xsempat... Jumaat lepas elok2 je nak balik mr hubby call.... katanya dia lewat sbb dia baru sampai Tapah... that time dah dekat 4.30pm ...huhu... so jenjln cuci mata la kat Mid Valley n Gardens ni haaa... dah habis tawaf rasanya dari satu kedai ke satu kedai... dah le pose... penat tau.... huhu... then 6.30pm hubby call ktnya dia dh nk sampai... so dgn pantasnya Rin menuju ke stesen komuter... xde dah lenggang mak limah... sampai sana org dah ramai... tgk next tren 6.45... then 6.50...6.55...6.58...7.05... 7.07...7.10... 7.15... 7.20.... 7.25...7.27...7.30...7.35.... then tgk jam udah kul 7.05... ish xsempat ni apa mende pun xde nk buka pose... so amik keputusan kuar dari situ n makan dulu... masalah jugak... sume tpt full... dari kedai murah hinggalah kedai mahal...huhu... mak tensen... last2 q kat Mcd jer.... tak lama pastu bdk2 Mcd tu jerit...ok lg 5 min nk berbuka...huhu... pjg lg q rin... so... blah... ingat nak cari air je la dulu... sume tpt pack... last2 Rin amik sample ciskek kat La Boheme je for iftar...huwaaa... udah 34thn hidup... xpernah buka cenggini... sedih tau.... mcm refugee jer.... then lepak kat tepi jer.... then tgk kat Popeye xde q... ke sana la kakiku melangkah... beli apa yg patut... then mkn sket jer... selbihnya ingat nak bw blk je... terus ke stesen komuter..... masih pack... tulih situ next tren 8.30...then 8.35...8.40... tup2.... satu tren patah balik.... ada staf ktm suh sume org kuar.... dan semakin sesaklah jawabnya.... bila ditanya dia ckp.... "Black out... tren ada tapi lambat xtau kul bpe..." huwaaa.... nak nanges... then tepon hubby n dia ckp ok dia amik but kena tunggu la dia nak mandi n solat dulu... huhu.... kutau... dia kalo mandi... mmg lama... then dia nak solat... ku yakin... dia siap wirid bagai...huhu.... xkira apa pun... ku sabar menanti.... 

No comments: